Het R+ trainingslogboek

voor welzijnsgerichte paardentrainers

Ben jij een paardvriendelijke trainer?

En wil je je training naar grotere hoogte tillen? Door goed te plannen en regelmatig te reflecteren op het proces dat jij en je paard doormaken, zal je merken dat jullie training leuker, makkelijker en succesvoller wordt. Het Complete R+ Trainingslogboek helpt je hierbij!

Dit is hét boek voor jou als je...

Verbeter je training!

Het schrijven van trainingsplannen en het bijhouden van verslagen zal zorgen voor meer structuur in je training. Het voorkomt frustratie bij jou en je paard als je de stappen al helder hebt. Zo kun je sneller door naar de volgende stap en ben je eerder bij het doelgedrag. En door het bijhouden van je trainingen, kun je jullie voortgang zien. Maar door de verslagjes zul je er ook achter komen waarom iets misschien wat minder gaat bij een bepaalde oefening. Zo kun je daar een volgende keer op inspelen, en maak je weer progressie 😉

Het maken van trainingsplannen is niet alleen handig voor het voorkomen van frustratie, maar het is ook motiverend! Je maakt de kleine stapjes inzichtelijk voor jezelf. Soms kan het namelijk voelen alsof je maar weinig voortgang hebt gemaakt, maar als je terug kijkt in het logboek ben je vaak toch al een stuk verder dan je dacht!

Het R+ Trainingslogboek bevat

Waarom heb ik dit boek gemaakt?

Mijn naam is Nina. Ik heb dit trainingslogboek ontworpen, omdat ik zelf op zoek was naar een product als dit, maar het niet kon vinden. Ik zocht een trainingslogboek, omdat ik het idee had dat mijn training beter zou kunnen zijn als ik met trainingsplannen zou werken. Hoewel ik dat wel wist, kwam ik er steeds maar niet aan toe om het ook echt te doen. Hierdoor merkte ik dat mijn paard, Ins, soms wat onrustig en gefrustreerd werd tijdens trainingen. Ik begreep hem wel; vaak deed ik immers maar wat. Ik miste structuur en overzicht.

Ik voelde echt dat het me zou gaan helpen als ik structuur zou toevoegen, maar ik wist ook dat ‘gewoon opschrijven in een schriftje’ me niet zou motiveren om het vol te houden. Daarvoor had ik iets mooiers nodig. Ik ging dus op zoek naar een trainingslogboek, maar tot mijn verbazing waren die bijna niet te vinden. De exemplaren die ik vond, voldeden niet aan mijn wensen. De verslagen waren allemaal gericht op rijden (met trackers voor zaken als ‘gehoorzaamheid’ en ‘aanleuning’), en ik werd verdrietig van de ongelukkige, gestreste paarden die op de foto’s stonden. Dat moest beter kunnen!

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gewoon gaan ontwerpen. Ik heb bedacht wat ik zelf graag in een logboek zou zien, ben foto’s gaan verzamelen, en heb alles samengevoegd tot de eerste versie van het logboek zoals het er nu is. Die eerste versie is uitvoerig getest door een aantal ervaren en minder ervaren clickertrainers, hun suggesties en tips zijn doorgevoerd, en zo ontstond het Complete R+ Trainingslogboek.

De Voordelen Van het R+ Trainingslogboek

Het Complete

R+ Trainingslogboek
29,95
  •  
  • Het goede oude vertrouwde: schrijven op papier!
  •  

Digitaal + Papier

Combinatie deal
34,95
  •  
  • Liever papier én digitaal? De combi voor een leuke prijs
  •  
Beste deal!

Het Digitale

R+ Trainingslogboek
16,95
  •  
  • Het logboek op je iPad, tablet of laptop
  •  

Wat anderen zeggen

Joyce@joyful_paardentraining
Lees verder
Wauw wat ziet het trainingsboek er goed uit!!! Wat een hoop trainingsverslagen kun je erin kwijt. Dat had ik niet verwacht. Ik ga dit weekend een start maken met het invullen, maar ik ben er nu al blij mee.
Sem@me.my.horses.and.life
Lees verder
Het zijn zulke fijne boeken hè! Ik heb heel veel moeite om regelmatig iets bij te houden qua agenda's enzo, maar dit gaat toch best prima en het werkt ook heel fijn voor mijn trainingsmotivatie om alles goed op een rijtje te houden! Ben echt super blij dat ik deze boeken heb voor allebei mijn paarden 😀
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next